Veel-gestelde-vragen (FAQ)

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur. Onze helpdesk is ook op feestdagen bereikbaar.

Wij hebben een 2-daagse cursus waarin alle ins en outs van de BakkersSoftware worden behandeld. Deze cursussen worden gegeven in woerden of Utrecht. Verder kunnen we op locatie instructie verzorgen in het gebruik van de BakkersSoftware. Deze optie is echter beperkt beschikbaar. Daarnaast bieden we desgewenst korte workshops aan voor bakkers die hun website of webwinkel zelf willen bijhouden en onderhouden, zonder daarvoor een onderhoudscontract af te sluiten.

Om de investering in uw website en webwinkel te laten renderen, moeten deze wél makkelijk in Google gevonden kunnen worden. Dat stuk van uw marketing regelen wij sowieso (bij de prijs inbegrepen) als uw website of webwinkel door ons wordt gemaakt. Daarnaast wilt u wellicht ook nog adverteren op Google, bijvoorbeeld met aanbiedingen tijdens de feestdagen. Dat vereist behoorlijk wat werk, en bovendien moet regelmatig worden gecontroleerd of de advertenties doen wat ze moeten doen, namelijk: bezoekers naar uw website leiden. Ook het adverteren met Google Adwords kunnen wij voor u regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bel 085-3010975 of stuur ons een email

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.