OVER IBAQ

IBAQ - nieuw op de Nederlandse markt

IBAQ richt zich volledig op het leveren van moderne ICT-diensten aan bakkers binnen geheel Nederland. Wij zijn gepokt en gemazeld binnen ICT-organisaties van grote banken en softwarebedrijven. Met onze kennis en ervaring binnen de ICT-dienstverlening kunnen wij u vooral praktische ondersteuning aanbieden in het gebruik van BakkersSoftware. Wij staan graag met raad én daad voor u klaar bij het gebruik van BakkersSoftware. Want alleen als u erin slaagt optimaal gebruik te maken van deze software, kunt u enorm veel tijd én geld besparen. En dat beloven we u.

Bakkers die meer willen gaan doen met internet en denken aan het openen van een webwinkel of aan het gebruik van social media zijn bij ons ook aan het goede adres. Bij IBAQ richten we ons specifiek op websites en webwinkels voor bakkers. Die realiseren wij vanuit úw visie, vanuit uw smaak en op basis van wat u belangrijk vindt voor uw klant.

Maar genoeg over ons. Wij praten liever met u dan over onszelf. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ONS TEAM

Erwin Janszen

Erwin Janszen

ICT-specialist, bakkerszoon

Zoon van Gerard Janszen van “Banketbakkerij Janszen”. Mijn vader had eerst een banketbakkerij in Amsterdam-West. Begin 1970 heeft hij een zaak overgenomen in Rotterdam-Zuid en is daar naar toe verhuisd. Medio 80 heeft hij nog een derde verhuizing moeten inzetten. Deze keer naar Delfzijl en onder de naam “Jullens” de bestaande banketbakkerij aldaar voortgezet. Voor mij betekende dit opgroeien met … Lees Verder