Een professionele en veilige webwinkel hoeft niet duur te zijn

IBAQ - Gegijzelde website

De laatste maanden rolt de ene cyberaanval na de andere over ons land. Vele bedrijven krijgen te maken met onbruikbare computers of hun administraties worden in gijzeling genomen. Er lijkt bij deze internetcriminelen zelfs een nieuwe trend te zijn ontstaan waarbij het veroorzaken van schade kennelijk belangrijker wordt dan er geld aan te verdienen.
Deze dreiging treft ons dus allemaal. Het maakt simpelweg niet meer uit of je een containerterminal op de Maasvlakte runt of dat het gaat om jouw website als slager of kruidenier in de wijk. We moeten allemaal onze beveiliging van onze PC's, websites en webwinkels serieus nemen en daar dus nog meer tijd en energie aan besteden. Hoe vervelend ook.
Het hebben van een moderne webwinkel of website is hierbij echt essentieel. Gebaseerd op de laatste beveiligingstechnieken vormen zij immers het beste wapen in deze immer voortdurende cyberoorlog. Duur? Nee, in het geheel niet. De nieuwste beveiligingstechnieken zitten simpelweg al ingebouwd in de nieuwste versies van WordPress en aanvullende beveiligingen kunnen meestal kosteloos worden toegevoegd. Het vergt wel kennis en ervaring om hierbij de juiste keuzes te maken en die ook correct in te stellen.
Die kennis en ervaring kunnen wij u bieden. Niet alleen hebben wij al enkele "gehackte" midden-standers snel weer in bedrijf gekregen, maar hebben we ook vooral veel pogingen tot hacken kunnen afslaan.
Is jouw site meer dan twee jaar oud of vind je het tijd voor een vernieuwing van je webwinkel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De door ons gebouwde websites en webwinkel zijn professioneel gebouwd met de allerlaatste en veiligste technieken. En professioneel hoeft niet duur te zijn! Veilig, betrouwbaar en ook gewoon mooi! En dat tegen een uiterst lage prijs. Zie onze prijslijst op onze website.
Voor een demonstratie van een professionele en veilige webwinkel: www.bakkerswebshop.nl