Verzendkosten in uw webwinkel

Bakkers bezorgen steeds vaker bestellingen bij hun klanten. De bezorgkosten zijn dan dikwijls afhankelijk van de grootte van de bestelling en van de afstand tussen het bezorgadres en de bakkerij. Bakkers die een webwinkel hebben, willen hun klanten in de webwinkel al laten zien wat de bezorgkosten van hun bestelling gaan worden.

In de webwinkels van IBAQ kunt u die bezorgkosten helemaal naar eigen inzicht instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld bestellingen vanaf 75 euro, binnen een bepaald postcodegebied gratis bezorgen. Buiten dat postcodegebied rekent u een kleine vergoeding. Ook bezorgt u niet in geheel Nederland, maar alleen in een straal van bijvoorbeeld 10 kilometer.

Afhankelijk van de keuzes die de klant in de webwinkel maakt, worden de juiste betaal- en bezorgmogelijkheden getoond of juist verborgen.

Zelf zien hoe dit uitpakt? Bekijk onze demonstratie webwinkel op www.bakkerswebshop.nl. Plaats een bestelling en ervaar zelf hoe de bezorgkosten worden berekend en getoond. Wist u trouwens dat u bij IBAQ in slechts twee weken een nieuwe website én een nieuwe webwinkel kunt hebben? 

Wij zijn gevestigd in Woerden en onze afhaallocatie is dus ook in Woerden. Bestellingen vanaf 100 euro worden in Woerden gratis bezorgd. Onder de 100 euro bedragen de bezorgkosten 4,95. Buiten Woerden bezorgen wij niet. Wij bezorgen alleen bestellingen van de webwinkel als die in de webwinkel met iDeal zijn betaald.

Wilt u óók een webwinkel met deze flexibele bezorgkosten? Dat kan. Bij een webwinkel van IBAQ krijgt u deze mogelijkheden er automatisch bij, zonder meerkosten dus. Uiteraard worden de bezorgkosten dan helemaal ingesteld naar úw wensen. Neem contact op voor meer informatie.

Heeft u al een webwinkel? In sommige gevallen kunnen we deze mogelijkheden achteraf inbouwen. Neem dan contact met ons op om meer over de mogelijkheden te horen.

IBAQ, Dé specialist in BakkersSoftware.

Specialist in webwinkels voor bakkers.

 

Vijzelmolenlaan 10, 3447GX Woerden
085-3010975
www.ibaq.nl
info@ibaq.nl

bezorgkosten IBAQ Webwinkel
bezorgkosten IBAQ Webwinkel