IBAQ - Webwinkel Jullens Delfzijl

GEINTEGREERDE WEBWINKEL

Wij ontwerpen en bouwen niet alleen vakkundig en professioneel uw webwinkel naar uw eisen en wensen, maar wij maken óók meteen voor u een automatische koppeling tussen uw BakkersSoftware en uw nieuwe Webwinkel. Wij hebben hiervoor een speciale module ontwikkeld. Met één klik in BakkersSoftware werkt u met deze koppeling direct uw webwinkel bij met uw nieuwste producten én dat ook inclusief de bijbehorende foto's. Geen moeizame en vooral kostbare tijdverspilling met het handmatig overtikken op de website. Gewoon direct zelf uw webwinkel bijwerken: snel, simpel en geen omkijken naar. Hoe mooi is dat !?  

Voor uw webwinkel hebben wij een aanvullend servicecontract waardoor u altijd van hulp en ondersteuning verzekerd bent.

ONLINE MARKETING

Net als voor uw 'stenen winkel' kunt u ook voor uw webwinkel op internet reclame maken.

Wij hebben uitgebreide ervaring met wat wel werkt en wat niet niet op het gebied van Online Marketing. Veel bakkers gebruiken daarvoor Facebook en vullen dat soms aan met Google Adwords.

Één ding is zeker: Online Marketing is echt specialisten werk. Eenmaal goed ingericht kan voor een relatief klein budget een grote groep potentiële klanten lokaal én regionaal gemakkelijk aangesproken worden. Zo vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar zult u ook een vergroting van uw omzet realiseren: Er komen meer klanten naar uw stenen winkel én naar uw webwinkel!

Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak.